HELSEØKONOMENS BØRSMELDING: Uke 8 – Stille på børs


 

Uke 8 har vært en relativt stille uke nyhetsmessig, OSE35HEALTCARE (helseindeksen på Oslo Børs) har allikevel hatt en real oppsving og hatt en vekst på hele 5.18% (17.92% hittil i år). Noe som vitner om høyt tempo i norsk helseindustri.

Den største hendelsen har vært avnoteringen til Pronova ASA, som tidligere ble kjøpt opp av BASF og som nå er strøket fra børsen med virkning fra onsdag 20. februar.

Ellers har ContextVision presentert resultater for Q4 og 2012. Q4 endte på 2 million svenske kroner før skatt i Q4 2012, mot 1 millioner svenske kroner i tilsvarende periode året før. Totale inntekter var 21 millioner svenske kroner (17), mens nettoresultatet ble 2 millioner svenske kroner.

EN test utført av INAF Research Institute viste Hofseth Boicares produkt ProGo gav signifikante bedre resultat enn myseprotein på muskelrestitusjon og nitrogenopptak. Administrerende direktør Sjur Jenssen sier at Hofseth vil bruke resultatene av testene til å ta ytterligere markedsandeler og til å oppnå høyere priser for produktet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: