Helse i utvikling: 5.-6. november 2013


Dato: 05.-06. november 2013
Sted: Oslo Kongressenter, Folkets Hus, Youngs gate 11, Oslo
Annet: Prioritering handler om hvem som skal få, når de skal få, hvor mye de skal få – og hvem som ikke skal få.På hovedkonferansen 6. november kl 10-18 drøfter vi hvordan helseressursene kan fordeles best mulig. Når er tilstanden alvorlig nok til at den skal prioriteres? Hvor effektive må tiltak være for at de skal prioriteres? Hvor mye er det  offentlige villig til å betale for tiltak i helsetjenesten? Hvordan gjøres prioriteringer i andre land?På satellittsymposiet 5. november kl 15-19 vil innledere fra UK, Tyskland og Nederland beskrive hvordan helseøkonomi brukes i prioriteringer. Brukes eksplisitte grenser? Symposiet foregår på engelsk.

Link: http://goo.gl/12plP

Påmeldingsskjema
Kontakt: Siv Cathrine Høymork
Hege Wang
Filer:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: