Carl Claxton til Norge 26. Mars!


Den britiske organisasjonen NICE (National Institute for Health and Care Excellence) har gjennomført en større studie der man har beregnet hva ressursbruk i ulike deler av National Health Service generer av helse og leveår. Ved å studere variasjon i dødelighet over tid og på tvers av sykehusområder har man beregnet hva det har kostet å generere et ekstra (kvalitetsjustert) leveår ved ulike tiltak i helsetjenesten.

Professor Karl Claxton ved University of York har ledet dette  omfattende forskningsprosjektet og presenterer det på seminaret. Claxton er en internasjonalt anerkjent helseøkonom, fremragende forsker og ettertraktet foredragsholder. Seminaret er et samarbeid mellom rådet og Universitetet i Oslo, avdeling for helseledelse og helseøkonomi.

Seminaret starter kl. 12.30 og slutter kl. 15.30.

Trykk her for detaljert program og påmelding

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: